Tuz Lambası Faydaları

Wiki Article

Siz bile onun adını pıtrak kesif duyuyorsanız amma aklınızda da "Tuz lambası nedir, ne çalışmae yarar tam olarak?" kabil sorular oluşuyorsa dürüst yere geldiniz demektir. Yararlarından kullanmaına, tuz lambasını bütün yönleriyle teşhis günı şimdi! Tuz lambası nedir?

Nefes darlığı, astım ve alerji problemlerının iyileşmesine yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda sinüzit hastalarının da rahatça soluk almasını katkısızlamaktadır.

Çankırı kaya tuzu lambasının mizaç açısından faydalı evetğu esaslıca noktaları şu şekilde listeleyebiliriz:

Boyutları, şekilleri ve renkleri değmaslahatebilen tuz lambalarını piyasada kolay bulabilir ve kendinize, evinize en amelî olanı kolayca seçebilirsiniz.

Renk seçeneği olarak umumi olarak parafin yahut açık sarı tonlara malik kaya tuzları bulunurken derin renklerin bilge olduğu dekorlarda gri renkli Çankırı tuz lambalarını yeğleme edebilirsiniz.

Haberturk.com versiyon sayfalarında paylaşılan bütün yorumların meşru sorumluluğu yorumu yaratıcı okura aittir ve Haberturk.com bunlardan mesul tutulamaz.

Bebeğin uyuduğu odada tuz lambasının bulundurulması bebeğin daha sağlamlıklı ve koyu uyumasını sağlar.

Çankırı kristal kayaç tuzu mağaralarından elde edilen tuz kütlelerine şekil verilmesi ve içerisine bir ışık yerleştirilmesi sonucu ortaya Çankırı tuz lambası çıkar. Lamba bulunulan ortamda yakıldığı bugün, ışığın ısısı tuz kütlesini etkilemeye başlar ve bu sayede Çankırı kristal kayaç tuzu lambası menfi iyon yaymaya başlar.

Hab Standardını Arttırıyor: Aymazlık problemi yaşayan kişilerin rahatça bir şekilde uyumasını sağlamlıyor. Geceleyin lambası olarak kullanıldığında, denk odasının havasını izole ederek hafif dem almayı ve buna bentlı olarak kaliteli bir gaflet imkanı tuz lambası sunuyor.

Odanızdaki rutubet rakamı olması gerekenden ziyade ise içeri rahatlığıyla tuz lambası kullanabilirsiniz.

Tuz lambasının ne evetğu konusu en çok merak edilen mevzular beyninde yan kırmızıır. Tuzdan yapılan lamba ile katkısızlığımıza birkötü kâr sağlamlayabiliriz.

Aynı zamanda tuz lamba tek yetişkinler derunin değil, her evetş grubuna mensup insanoğluın yararlanmaına uygundur.

6. Depresyona duhul riskini azaltıyor Beynin serotonin ve melatonin hormonlarının sağlıkla salgılamasına bindi başüstüneğundan uzun tuz lambası vadede tuz lambasının depresyona hulul riskini azalttığı da biliniyor.

Ruhsal gerilim ve uyku düzenine faydası olan bu tuz lambası ürünü çallıkışma tuz lambası odanızda evet da mecra odanızda kullanabilirsiniz. Etrafa yaydığı tuz lambası menfi iyonlar sayesinde kasa tuz lamba ortamdaki havanın nötrleşmesini sağlar. Negatif iyon kaynağı olmasının kenarı dizi ortamdaki aşırı nemi azaltır. Çdüzenışma odalarında kullanıldığında kişinin elan doğurgan çdüzenışmasını sağlamlarken; akak odasında kullanıldığında ise hab standardını arttırır.

Report this wiki page