Tuz Lambası

Wiki Article

Haberin devamı Kas Balkılarını Dindirir: Eklem ve kas balkıları havanın neminin ziyade olduğu durumlarda şiddetlenir. Tuz lambalarının havadaki nemi tutma özelliği evetğu kucakin kas ve eklem dertlarını da azaltır.

Tuz lambası aldatmaırken dikkat etmeniz müstelzim bir öbür nokta ise ışığının rengidir. Himalaya tuzu lambası çoğunlukla hamam pembe ve turuncu tonlarda ışık yayar. Parafin ışık yayan himalaya tuzu lambası da vardır.

Tuz lambası Himalaya tuzu ya da Çankırı tuzu kullanılarak dokumalmaktadır. Kullanıldığı ortamda isim sağlığı üzerine etkileri ile yeğleme edilmektedir. Lambanın inşaında kayaç tuzu hammadde olarak kullanılmaktadır. Bu nedenle de tuz lambası adı ile bilinmektedir.

4. Erke seviyesini zaitrıyor Tuz lambası, yaydığı menfi iyonlar sebebiyle ortamdaki oksijenin artmasını sağlıyor. Oksijenin artması ise vücuda enerji verirken insanların kendilerini henüz zinde hissetmesine de bindi oluyor.

Hangi boyutta ve kaç tane tuz lambası kullanılacağı külliyen habbe boyutuna vabestedır. İdeal olan her 4 metrekareye bir sayı tuz lambası koymaktır. Fakat dilerseniz sadece akak odanızda yahut salonunuzda tuz lambası kullanabilirsiniz. Bu külliyen sizin tercihinize ilgilı bir durumdur.

Yalnızca lüp mecra odası evet da çocuk odası kadar alanlarında bileğil çeşitli masaj merkezlerinde dahi kullanıldığı bilinmektedir.

Tuz lambası bulunmuş olduğu ortama negatif iyon göndermeye yarar. Bu iyonlar havayı temizleyici ve yenileyici etkiye sahiptir. Tuz lambasının ortama yaydığı menfi iyonlar, soluk almayı kolaylaştıran bir etkiye de sahiptir.

Vasatın nemi dengede tutulduğundan dolayı da kas ve eklem dertlarında eksilme görülür. Bunun cenahı düzen solunum yolu tuz lambası hastalıkları yürekin rahatlatıcı bir etkiye sahiptir. Başka yandan gece lambası olarak kullanıldığı takdirde kişilerin geniş uyumasını esenlar. Çallıkışma odalarında kullanıldığında ise konsantrasyonu arttırdığı gözlemlenmiştir. Tuz Lambaları Nasıl Kullanılır?

8. Kas ve eklem vecalarının azalmasına yardımcı olabiliyor Tuz lambası ortamdaki bir küme nemi kendine çekerek zeminın nem seviyesini dengelediğinden, rutubet, rutubet kadar sebeplerle ortaya çıkabilen romatizmal ağrılara, kas ve eklem ağrılarına yavuz gelebiliyor, bu tür balkıların azalmasına yardımcı oluyor.

Ortamdaki Nem Dengesini Sağlar: Tuz suyu tutucu özelliğe sahiptir. Tuz lambaları da havanın ziyade nemli olmasını engeller. Nemli ve rutubetli ortamlarda kullanılan tuz lambaları ortamdaki ziyade nemi çekerler ve havanın gönen oranını dengeli bir hale getirirler.

Hem dekorasyon amaçlı hem tuz lambası bile çeşitli sıhhat sorunlarına yeğin geldiği ciğerin tercih edilen katıksız tuz lamba çeşitleri hem evlerde hem de iş yerlerinde rahatça kullanılabilir. Ebatlarını ve ağırlığını kullanacağınız yere nazaran seçebilirsiniz. İster yuvarlak köşeli ürünleri seçin isterseniz bile daha net hatlara ehil olan tuz lambası ürünleri yeğleme edin hem sağlamlığınıza eksiksiz yönde tesir edecek hem de dekorasyon mealında da çok bir görüntü sağlayacaktır. Külliyen natürel tuzdan üretilen lambaların ortamdaki nemi dengelediği bile bilinmektedir. Neme duyarlı ve duygulu biriyseniz ortamdaki nemi dengelemesi muhtevain tuz lamba modelleri arasından seçin yapabilir ve almış olduğunız nefesi henüz kaliteli hale getirebilirsiniz. Diğer taraftan astım ataklarına ve alerjilere bile elleme geldiği belirtilen natürel tuz lambaları birtakımı insanoğluın kas balkılarını da azaltabilmektedir. Ortamdaki neme demetlı olarak vüruten kas balkılarında, nem oranını dengelediği ciğerin muvaffakiyetlı gerilar veren lambalar aynı zamanda konsantrasyon eksikliği evetşayanlar için de az çok uygundur.

Aynı zamanda tuz lamba yalnız yetişkinler derunin değil, tuz lambası her yaş grubuna mensup insanların kullanımına uygundur.

Katkısızlığımızı tehtit fail pozitif iyonlar vardır. Tuz lambasının en önemli özelliği negatif iyon yaymasıdır. Bu sebepten ortamdaki havayı temizler.

Diğer bir tanılamamla ışığın çeşitli boyutlarda ve ağırlıklarda kesilen kristal tuz lambası kayaç tuzu ile birleştirilmesi ile ortaya çısoy akşam lambasıdır.

Report this wiki page