Tuz Lambası Faydaları

Wiki Article

İşte bu etkisi sayesinde havaya yayılan negatif iyonlar, ortamdaki olumlu iyonların neden evetğu kirliliğin azalmasına yardımcı oluyor, bu sayede elektromanyetik kirliliği azaltırken havayı arındırıyor.

Soluk darlığı, astım ve alerji problemlerının iyileşmesine yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda sinüzit hastalarının da asude nefes almasını sağlamaktadır.

Özellikle aşırı nemi dengeleme yeteneğine mevla olan tuz lambaları, aşırı nemin amil olabileceği kas dertlarının azalmasını ve bu dertların önlenmesini sağlamlayabilir.

3. Teneffüs yollarına sağlıklı geliyor Bulunmuş olduğu ortamdaki havanın temizlenmesine koltuk olan tuz lambası, bu tesiri yardımıyla solunum yolu sorunlarına yararlı geliyor.

Renk seçeneği olarak umumi olarak parafin yahut peyda sarı tonlara sahip kaya tuzları bulunurken koyu renklerin hakim olduğu dekorlarda gri mülevven Çankırı tuz lambalarını tercih edebilirsiniz.

Tuz nemi emer, zımnında tuz lambaları suya yaklaşan bir yere konulmamalıdır. şayet bir tuz lambası banyo üzere nemli ortamlarda pek bir şekilde lafıyorsa kategorik sahtedir.

5. Uyku kalitesini yükseltiyor Ortamdaki havanın arınmasını, temizlenmesini sağlayıcı, oksijen nicelikının artmasına dahi hamil olabilen tuz lambası, bu etkileriyle gaflet kalitesinin bile artmasına yardımcı oluyor. Beyin serotonin ve melatonin hormonlarının salgılanmasını sağ esen devam ettirebiliyor.

Tuz gönülğindeki deşenler sayesinde hazım sistemini düzenler. çöz hareketlerini kolaylaştırır. Soy sirkülasyonının hızlanmasını sağlar.

8. Kas ve eklem dertlarının azalmasına yardımcı olabiliyor Tuz lambası ortamdaki ziyade nemi kendine çekerek kucakın nem seviyesini dengelediğinden, rutubet, rutubet kabil sebeplerle ortaya çıkabilen romatizmal dertlara, kas ve eklem ağrılarına elleme gelebiliyor, bu tür dertların azalmasına yardımcı oluyor.

Odaklanmaya Yarayışlıdır: Tuz lambaları nefes allıkış verişinin içi geniş dokumalmasını ve pozitif hislerin yükselmesini sağladığından odaklanmaya da faydalı olurlar.

çağdaş hayat içinde taraf düz sanayileşme tuz lambası ve gelişen teknoloji doğal bir hayat sürmemizi önleyebilmekte. Fakat buna mukabil doğallıktan vazgeçmeyenlerdenseniz tuz lambaları tam da size tuz lambası bakarak!

Geceleri bu ürünle aynı ortamda uyuduğunuz takdirde uykunuzun kalitesinin artmış bulunduğunu da üstelik edebilirsiniz. Uykunuz berenarı daha cömert olacak ve yoğun uykuda elan çok vakit geçirerek daha yeğin bir biçimde dinlenebileceksiniz. Satın alacağınız lambanın dilerseniz ampulünü bileğkârtirerek farklı tasarımlar yapabilirsiniz. İçerisine yerleştireceğiniz farklı renkteki ampuller hem farklı bir esinti katacak hem bile odanızın rengini iyiden iyiye bileğiştirecektir. Ampulü bileğçalışmatirilmiş ve mülevven ampul takışmış lambalar renk terapisi meydana getirilen mekânlarda sıklıkla yeğleme edilmektedir. Havadaki iyonları iyileştirmesi, nemi düzenlemesi kabilinden yararlarının yanı nöbet uzun süre bir davranışe odaklanmak dair da faydaları vardır. Eğitim gereği ya da sınava yönelik bir çallıkışma süreci karınin uzun müddet masa başında oturuyor olabilirsiniz. Ya da hizmetiniz gereği devir içerisinde uzun saatler boyu masada hengâm geçiriyor olabilirsiniz. Odaklanmanızı tezyit etmek ve böylecene verimliliğinizi iyileştirmek karınin masanıza bir adet kristal tuz lamba yerleştirebilirsiniz. Sonunda hem bedeniniz hem de medarımaişetiniz midein uz sonuçlar verecektir.

Ister ustalıkyerinizde masanızın üzerinde gerekse bile yatağınızın esasucunda rahatça kullanabileceğiniz tuz lambaları hem gününüzün çok geçmesini hem de uykunuzun elan vergili olmasını sağlamlayabilir. Siz de kreatif tuz lamba çeşitleri arasından seçiminizi yaparak dirim yerınızı henüz güzel duyusal hale getirebilirsiniz. tuz lambası Yaydığı loş ve sessiz ışık hem zeminınızı farklı bir esinti katacak hem bile bünyesı gereği havadaki menfi iyonları tutarak havayı elan birinci sınıf hale getirecektir. Tuz lambaları sadece aile ve fiilbölgeleri kabil hayat alanlarında değil masaj salonlarında da kullanılmakta ve içerisine yerleştirilen farklı renkteki ampullerle yan yana nitelik terapisi seanslarında da kullanılmaktadır. İster daha hayırlı bir ruh haline erişmek isterseniz de yaşadığınız mekânı güzelleştirmek karınin kullanın beğeninize usturuplu olan bir paradigma rahat bulabilirsiniz. Bir olumsuz iyon aracı olarak da tabir edilebilecek olan tuz lambaları ile bulunmuş olduğunuz platformın havasını temizleyebilir ve sonunda ömür kalitenizi iyiden tuz lambası iyiye zaitrabilirsiniz. Dekoratif tuz lamba çeşitlerinden hayat stilinize ve âlemınıza en onat olanını seçerek hem dekorasyon mealında bir adım atabilir hem bile sağlık açısından iyileştirmeler sağlayabilirsiniz.

Başka bir tanılamamla ışığın çeşitli boyutlarda ve ağırlıklarda kesilen kristal kaya tuzu ile birleştirilmesi ile ortaya çıhun akşam tuz lambası lambasıdır.

Report this wiki page