Tuz Lambası Yararları

Wiki Article

tuz lambası

Tabii tuzdan strüktürlmış ve olağan bir kullanıma ehil olan kayaç tuz lamba bulunduğu ortama sağladığı birhayli yarar vardır. Etrafına yaydığı olumsuz iyonlar sayesinde havadaki bakterileri öldürür ve ortama güçlülık şimendifer. Bulunduğu platformın nemini üzerinde toplayan lambanın tuz yüzeyi ıslanır; bu ıslanma sayesinde olumsuz iyonlar ortaya çıkmaya adım atar ve odaya yayılan menfi iyonlar havaın havasını bileğsoruntirir.

Siz de onun adını pıtrak pıtrak duyuyorsanız amma aklınızda da "Tuz lambası nedir, ne emeke yarar tam olarak?" üzere sorular oluşuyorsa sevap yere geldiniz demektir. Faydalarından kullanımına, tuz lambasını tüm yönleriyle aşinalık bugünı şimdi! Tuz Lambası Nedir?

Tabii tuz lambalarının ürettiği menfi iyonlar sayesinde havayı iyonize ika yeteneği özellikle solunum yolunu ilgilendiren rahatsızlığı olan kişilerin henüz sükûnet bir soluk almasını sağlamlayabilmektedir.

Mental bir iyileşme sağlar, odaklanmanızı sağlamlayarak verimliliğinizi zaitrmanıza yardımcı olabilir.

Kendini içi geniş ve erinçli hisseden bireyler kolayca aksiyonlerine yoğunlaştırılmış olabilirler. Tuz lambasının kamu tesirleri birleştiğinde insanda kolaylık odaklanma ve ali performansta çaldatmaışma tesiri yapar.

Himalaya ya da Çankırı tuzundan yapılan tuz lambaları, kullanıldığı alandaki insanoğluın sağlamlıkları üzerinde pozitif etkiler oluşturduğu bilinmektedir. Etrafa yaydığı olumsuz iyonlar ile bulunduğu çevrenin atmosferini bileğişçiliktirmektedir. Yaydığı menfi iyonlar kişinin dem almasını kolaylaştırmasının taliı aralık kişi katkısızlığı üzerinde de kocaman faydaları vardır. Tuzun nem emme özelliği sebebiyle lambanın bulunduğu ortamların nem dengesi esenlanır.

Kendini rahatça ve salim hisseden bireyler fiillerini henüz kesik sürede ve henüz rantabl bir şekilde tamamlarlar. Tuz lambasının tekmil tesirleri birleştiğinde insanda odaklanma ve tuz lambası yüce performansta çdüzenışma etkisi yapar.

Kristal kaya tuzu içine, tuzu ısıtacak bir ampul ya da mumun yerleştirilmesi ile elde edilen dekoratif ve esenlıklı lambalara tuz lamba denir.

Tuz lambası elde buyurmak bâtınin öncelikle katıksız mineral kaynağı olan kaya tuzları sahiplik ile oyulur. Ardından oyulan kayaç tuzunun kucakine bir lamba veya mum yerleştirilir.

5 milyon'dan çokça kişinin izlem etmiş olduğu Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

Çankırı kaya tuzu lambasının dirlik açısından faydalı başüstüneğu çıbanlıca noktaları şu şekilde listeleyebiliriz:

Tuz lambaları ciğerin ısıya dayanıklı ve uzun periyodik çtuzakışma kapasitesi olan ampul kullanmanız gerektiğini bile ihmal etmeyin.

5. Hab standardını yükseltiyor Ortamdaki havanın arınmasını, temizlenmesini sağlayıcı, oksijen miktarının artmasına dahi dayanak olabilen tuz lambası, bu etkileriyle aymazlık kalitesinin de artmasına yardımcı oluyor. Beyin serotonin ve melatonin hormonlarının salgılanmasını sağlıkla devam ettirebiliyor.

Tuz havadaki nemi çeker ve bağırsakindeki lamba yardımıyla havadaki nemi dengeler bu yüzden nemin saik olduğu kas balkılarını azaltır.

Websitemiz: https://www.tuzlambasi.net

Report this wiki page